1. Etusivu
  2. Ajankohtaista
  3. Laura jatkaa Elinan työtä

Uusia kasvoja, samoja ajatuksia – hyvää kannattaa jatkaa.

Elina Timgren jää eläkkeelle vuoden 2020 alusta. Elina on myynyt osakkuutensa Gasellin Hammaslääkärit Oy:ssä hammaslääkäri Laura Peltoselle, joka on toiminut jo muutaman vuoden Gasellissa. Laura jatkaa Elinan työtä kaikille potilaille tutun hammashoitajan Jaana Juuti-Pöyhösen kanssa samassa hoitohuoneessa, jossa Elina ja Jaana ovat hoitaneet potilaita.
 
Elina toteaa: ”Olen kiitollinen kaikille potilailleni niistä kuluneesta 35 vuodesta, joina olen saanut hoitaa heitä niiden periaatteiden mukaisesti, joita olen itse pitänyt tärkeinä ja oikeina. Olen saanut toimia unelma-ammatissani. Tunnen suurta kiintymystä ja vastuuta potilaistani ja siksi olen halunnut huolellisesti valita seuraajani. Tunnen Lauran useamman vuoden ajalta, ja olemme käyneet monia pitkiä keskusteluja niin hammaslääkärin etiikasta, suhtautumisesta potilaisiin kuin myös hammaslääkärin työn teknisistä kysymyksistä. Tiedän että potilaani eivät tule pettymään Lauran lämpimään ja ystävälliseen tapaan huolehtia heistä. Tiedän myös, että Lauran osaamisella ja asenteella työn laatu on erinomaista.”
 
Laura toteaa: ”Olen erittäin iloinen ja innostunut saadessani jatkaa Elinan työtä Jaanan kanssa. Haluamme yhdessä työparina pitää yllä samaa ilmapiiriä, palvelutasoa ja korkeaa työn laatua kuin tähänkin asti. Noudatan kaikessa työssäni Elinan ja Jaanan kanssa samoja tärkeitä periaatteita: kiinnostus potilaisiin ihmisinä, kivuton hoito, yhdessä potilaiden kanssa tehdyt pitkäjänteiset hoitosuunnitelmat, potilaille kertominen hoitokäynnin tapahtumista ja korkeatasoinen hammaslääketieteellinen osaaminen. Toivotan potilaat lämpimästi tervetulleeksi! 

Jaa sivu:
Sanoma