1. Etusivu
  2. Ajankohtaista
  3. KORONAVIRUSTIEDOTE 16.3.2020

Hohde konsernin koronavirusepidemian varautumisryhmä seuraa päivittäin koronavirustilannetta.

Hohde konsernin ohjeistukset perustuvat voimassa oleviin viranomaismääräyksiin
 ja -ohjeisiin epidemian leviämisen estämiseksi.

Arvoisa asiakkaamme:

Vastaanottomme ovat auki ja hoidamme kaikki asiakkaamme normaalisti, mikäli flunssan oireita ei ole tai et kuulu koronavirustaudin  riskiryhmään.
Henkilökuntamme auttaa sinua, jos sinulla on hammashoitoon ja koronavirusepidemiaan liittyviä kysymyksiä.

Mikäli sinulla on ylähengitystieinfektion oireita (nuhaa, yskää, kurkkukipua, kuumetta tms.), olet matkustanut ulkomailla lähiaikoina tai epäilet altistuneesi koronavirukselle, olethan ystävällinen ja siirrät varaamasi kiireettömän ajan.

Jos kuulut riskiryhmään, siirräthän kiireettömän aikasi. Tarvittaessa ota yhteyttä hoitavaan hammaslääkäriisi hoidon tarpeen arviointia varten. Löydät tietoa riskiryhmään kuuluvista Terveyden ja hyvinvointilaitoksen sivuiltaAjan voi siirtää maksutta soittamalla vastaanottoomme.

Mikäli epäilet koronavirustartuntaa (COVID-19) itselläsi tai läheiselläsi, noudata hoitoon hakeutumisessa ajankohtaisia viranomaisohjeistuksia. Ensisijainen yhteydenottotapa on puhelimitse oman alueesi terveydenhuoltoon. Terveyden ja hyvinvointilaitoksen sivuilta saat ajantasaiset tiedot.

Todettujen COVID-19 infektio- tai epäiltyjen potilaiden kiireellinen hammashoito järjestetään keskitetysti julkisen terveydenhuollon yksiköissä. Lisätietoa saat oman kotikuntasi suun terveydenhuollon yksiköstä tai päivystyksestä.

Jaa sivu:
Sanoma